Havskajak

 

Våra kurser i havskajak finns på tre olika nivåer. Gul, grön och blå. Från nybörjare till mer avancerad. Läs mer om kurserna nedan.

Kajak Introduktion (gul)

Upptäck paddling. Passar dig som paddlar för första gången eller så har du provat några gånger tidigare på egen hand.

Kurslängd: 1 dag

Kajak Medel (grön)

För dig som paddlat en del. Du vill utveckla din paddling och öva på själv- och kamraträddningar.

Kurslängd: 2 dagar

Kajak Medel/avancerad (blå)

För dig som känner dig trygg på vattnet och vill utvecklas tekniskt. Vi söker oss till mer utmanande förhållanden med busig vind.

Kurslängd: 2 dagar

 

Kanadensare

 

Upptäck äventyret från vattnet med kanadensare! Att paddla kanadensare kan vara allt från en trevlig utflykt med familjen till en utmanande paddling nedför strömmande vatten. Våra kurser i kanadensare börjar från nybörjare och uppåt.

Kanadensare introduktion (gul)

Vår introduktionskurs till kanadensare. Du får öva på de grundläggande paddeltagen och att rädda dig själv om du trillar i vattnet.


Kurslängd: 2 halvdagar

Kanadensare medel (grön)

För dig som har paddlat några gånger och vill börja utforska hur du med paddeln kan förflytta kanoten i alla riktningar. Du får lära dig effektiv paddling och du får öva på kamraträddning.

Kurslängd: 2 dagar

 

Grundläggande säkerhet och räddningsteknik

En kurs i säkerhet kan vara den viktigaste kursen du kommer att gå. Kursen riktar sig till dig som leder grupper på vattnet, lärare, guider, instruktörer men också enskilda kanotister som vill öka sin medvetenhet och förmåga inom säkerhet på vattnet.

Kurslängd: 1 dag

 

Privatlektioner

 

Vill du fördjupa dig i något paddeltag, lära dig nya räddningsövningar eller utveckla din framåtpaddling. Privatlektioner finns för både kajak- och kanadensare. På våra privatlektioner bestämmer du. En perfekt present till din partner eller kollega!

Kurslängd: Från 2 timmar