Personal

Rasmus Granberg - ägare/kapten
Telefon +46703741456


Information om båten

Ekbåt byggd på 30-talet i Småland. Motor är en GM Detroit Diesel 3-71 65hk. Ställbar propeller 24".

Följ Biffen på Facebook

 
 

Charter

Från Söndag 7/7 är båten tillgänglig för charter senast till klockan 16.
4 timmar 6 000 SEK, 8 timmar 8 000 SEK
För charterbokning eller annan fråga ring Rasmus +46703741456
Talar Svenska och Engelska. På övriga språk skicka sms.

Från 4/8 är båten tillgänglig för charter alla dagar. Kom med önskemål för korta eller långa skärgårds upplevelser. För er som rest hit från söder upplevs detta som ett äventyr i en vildmark, vi som bor här besöker skärgården för att komma ner i varv och kanske fylla frysen med fisk eller älgkött för vinterns middagar. Vi har lokal kännedom och kontakter så att vi kan arrangera exklusiva upplevelser med sälspaning,  bärplockning, fiske med spö, fiske med nät, bo i tält, bo i stuga i liten fiskeby, lokal mat.

Augusti - kan erbjuda de varmaste dagarna i skärgården då vattnet blivit varmt.
September - med dess höstfärger är otroligt vacker, dessutom avtar mängden insekter.
Oktober - har goda förutsättningar för att få se norrsken, kan vara stilla och lugnt men också blåsigt och tufft. Vet man var man skall lägga ut näten får man sik i mängder som har den åtråvärda sikrommen.
November - är man nästan helt ensam och kan få uppleva fantastiska Norrsken, den första isen och den första snön. Kan normalt köra båt i början av november, senare är det svävare som gäller när isen lagt.

Vid för hårt väder finns reservplan för att erbjuda en vildmarksupplevelse 3 timmars bilresa från Luleå. Vi har utrustningen ni kanske saknar på erat vildmarks äventyr, om ni bokar hos oss.

Varje årstid och varje väder har sin egen njutning.

Tar emot grupper från 1-12 personer.