dETta ÄR HIKING THE NORTH

Hitta ditt drömäventyr. Gå en kurs i paddling eller friluftsliv. Boka ett företagsevent eller din all-inclusive outdoor hemester redan idag.

Hiking the North är ett outdoor företag i Luleå och Älvsbyn. I norra Sverige finns några av landets vackraste och mest avlägsna nationalparker, fjäll och en skärgård med mer än tusen öar att utforska. Närheten till de här miljöerna öppnar upp fantastiska möjligheter till friluftsliv så som vandrings- och kajakäventyr men även rekreation och avkoppling i vacker natur. 

Du kan välja bland planerade turer och kurser från aktivitetsflikarna. Eller ta kontakt för att utforma ditt egna äventyr.

Vårt utbud i korthet

  • Friluftsäventyr
  • Kurser i kajak och kanadensare
  • Examinationer i paddelpass
  • Företagsevent
  • Vinterbad
  • Kurser i friluftsliv

Resealternativ

Äventyr, företagsbokningar och all-inclusive turer, Hiking the north har något för alla

äventyrsresan

Våra äventyrsturer är för personer som gillar att utmana sig och vill ha en extraordinär outdoor upplevelse. På turerna fungerar gruppen som ett team där alla samverkar och deltar i de gemensamma sysslorna.

för företaget

För företag som vill ha en hike-off, en havskajaktur i skärgården och bygga team känsla, eller som vill ge sina anställda en upplevelse bortom det vanliga. De flesta av våra aktiviteter passar utmärkt för företag.

all-inclusive

All-inclusive turer är perfekta för familjer eller par som vill ha en outdoor semester där de kan fokusera helt på själva naturupplevelsen. Utrustning, mat och eventuella avgifter ingår.

Välja rätt tur

Att välja rätt typ av tur är avgörande för att njuta av din outdoor semester. Jag erbjuder turer där vi övernattar i stuga, havskajakturer, turer på turskidor, turer där vi utgår från ett basläger och turer där vi helt lämnar lederna bakom oss. För personer som tycker om att utmana sig  och vill ta sig långt ut i vildmarken rekommenderar jag vandringsturer eller turer på turskidor.


En del personer vill utforska fjällvärlden men utan att behöva bära en tung ryggsäck, för de personerna är turer där vi övernattar i stuga eller havskajakturer bäst. Turer som utgår från basläger och längre turer med övernattning i stuga är flerdagars semester som är utmärkt för familjer och par som vill utforska ett område och gå dagsturer, eller som vill vandra längs någon av norra Sveriges många vandringsleder.

Små grupper

Turerna genomförs med små grupper med gruppstorlek mellan
2 - 12 personer. Din upplevelse är alltid i fokus framför allt annat.

Noga utvalda destinationer

Destinationerna väljs på ett sådant sätt att de ska representera en mångfald av de vackraste och mest spektakulära platserna norra Sverige har att erbjuda.