sommar

Havskajak i Luleå skärgård

Upplev de ljusa sommarnätterna i kustlandet. Vi paddlar fram genom den vackra skärgården utanför Luleå med fler än tusen öar att upptäcka. Vi besöker några av de vackraste platserna och stränderna som skärgården har att erbjuda.

Pris: Från SEK 1 850
Gruppstorlek: 2-6 personer


Storkanot

Kliv ombord på storkanoten och följ med på en unik paddelupplevelse. Vi startar i Boden och färdas tryggt nedför älven över kommungränsen till Luleå. Givetvis med mysigt fikastopp längs färden.

Pris: Från SEK 1 950
Gruppstorlek: 3-6 personer


Fisketur

Att fiska är lika roligt oavsett om du är nybörjare eller erfaren. På den här turen fiskar vi, gör upp eld och njuter av att vara ute i ostörd natur. De ljusa sommarkvällarna i norra Sverige gör perioden som fisken hugger längre än i övriga landet. Platsen vi besöker har gott om stor abborre. Andra fiskar du kan fånga är gädda, öring och sik.

Pris: Från SEK 950
Gruppstorlek: 2-4 personer


Vandra i muddus Nationalpark

Besök Sveriges största skogliga nationalpark. Under fyra dagar vandrar vi i behagligt tempo genom gammelskog och längs spänger som tar oss över vidsträckta myrar. Vi gästar parkens olika stugor och besöker självklart Muddusfallet. Det mäktiga vattenfallet kastar sig 42 meter ned för en brant klippravin. Nationalparken har ett väldigt rikt fågelliv och har vi tur kan vi på håll få se några av de rovdjur som trivs i området.

Pris: Från SEK 8 950
Gruppstorlek: 2-8 personer


Teambuilding - Camp Wild

Ni klär er i rollen som arkeologer på jakt efter en försvunnen skatt men som istället får spendera en natt i skogen. Er kreativitet och samarbetsförmåga kommer att sättas på prov på ett lekfullt sätt som blir avgörande för utfallet av detta äventyr!

Camp Wild är en teambuildingaktivitet med tävlingsinslag som för er som grupp närmre varann och stärker er förmåga att kommunicera i teamet.

Period: Juni - Oktober
Pris: Ring eller mejla för offert
Tid: 4 timmar
Gruppstorlek: 4 - 20 personer